Gnocchi cu unt brun și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gnocchi cu unt brun și salvie. Această rețetă servește 6 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 313 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cartofi roșii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi Cu Unt Brun Și Salvie, Gnocchi cu unt brun și salvie, și Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Se toarnă o movilă de sare kosher pe o foaie de copt cu margini. Înțepați cartofii peste tot cu o furculiță și cuibăriți-i în sare; acest lucru împiedică cartofii să se rumenească și să-și scoată umezeala.
Coaceți cartofii până la furculiță-licitație, aproximativ 45 de minute.
Să stea până când doar suficient de rece pentru a manipula.
Înjumătățiți cartofii pe lungime și scoateți carnea într-un ricer de cartofi; aruncați pielea. Apăsați carnea prin ricer pe un blat sau o placă de tăiere; lăsați să se răcească 3 până la 4 minute.
Întindeți ușor cartofii. Bateți oul cu 1/2 linguriță de sare într-un bol mic și stropiți peste cartofi.
Presărați amestecul de cartofi cu 1 cană de făină și frământați până se formează un aluat neted, adăugând până la 1/2 cană mai multă făină dacă aluatul este lipicios. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Fă-ți ușor suprafața. Împărțiți aluatul în 6 bucăți și rotiți-l în "șerpi", cu diametrul de aproximativ 1/2 inch.
Tăiați în lungimi de 1/2 până la 1 inch cu un tăietor de bancă sau cuțit; transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament și praf ușor cu făină.
Faceți sosul: topiți untul într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti, amestecand, pana cand untul dezvolta pete maronii si miroase nuci. Urmăriți-l îndeaproape pentru a împiedica arderea solidelor de unt.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați gnocchi; așteptați până când plutesc la suprafață, apoi fierbeți încă 30 de secunde. (Gustați unul pentru a vă asigura că este gătit.) Întoarceți untul brun la foc mediu-mic. Scoateți gnocchiul din oală cu un păianjen sau o lingură pliată, transferați-l în tigaie și aruncați până când o parte din petele de unt maro se lipesc de gnocchi.
Adăugați fulgii de ardei roșu, salvia și câteva linguri de apă de gătit gnocchi; aruncați din nou.
Se ia de pe foc și se adaugă jumătate din brânză. Împărțiți între boluri și acoperiți cu brânza rămasă.
Fotografie de David Malosh