Gnocchi cu unt brun și salvie

Gnocchi cu unt brun și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gnocchi cu unt brun și salvie. Această rețetă servește 6 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 313 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cartofi roșii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi Cu Unt Brun Și Salvie, Gnocchi cu unt brun și salvie, și Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă o movilă de sare kosher pe o foaie de copt cu margini. Înțepați cartofii peste tot cu o furculiță și cuibăriți-i în sare; acest lucru împiedică cartofii să se rumenească și să-și scoată umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți cartofii până la furculiță-licitație, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Să stea până când doar suficient de rece pentru a manipula.
5
Înjumătățiți cartofii pe lungime și scoateți carnea într-un ricer de cartofi; aruncați pielea. Apăsați carnea prin ricer pe un blat sau o placă de tăiere; lăsați să se răcească 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
6
Întindeți ușor cartofii. Bateți oul cu 1/2 linguriță de sare într-un bol mic și stropiți peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Presărați amestecul de cartofi cu 1 cană de făină și frământați până se formează un aluat neted, adăugând până la 1/2 cană mai multă făină dacă aluatul este lipicios. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Fă-ți ușor suprafața. Împărțiți aluatul în 6 bucăți și rotiți-l în "șerpi", cu diametrul de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Tăiați în lungimi de 1/2 până la 1 inch cu un tăietor de bancă sau cuțit; transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament și praf ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Faceți sosul: topiți untul într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti, amestecand, pana cand untul dezvolta pete maronii si miroase nuci. Urmăriți-l îndeaproape pentru a împiedica arderea solidelor de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Scoateți din căldură.
12
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
13
Adăugați gnocchi; așteptați până când plutesc la suprafață, apoi fierbeți încă 30 de secunde. (Gustați unul pentru a vă asigura că este gătit.) Întoarceți untul brun la foc mediu-mic. Scoateți gnocchiul din oală cu un păianjen sau o lingură pliată, transferați-l în tigaie și aruncați până când o parte din petele de unt maro se lipesc de gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
14
Adăugați fulgii de ardei roșu, salvia și câteva linguri de apă de gătit gnocchi; aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
GnocchiGnocchi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
15
Se ia de pe foc și se adaugă jumătate din brânză. Împărțiți între boluri și acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
16
Fotografie de David Malosh

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista