Glazură Fără Zahăr

Glazură Fără Zahăr
Nevoie de o glazură fără gluten? Glazura fără zahăr ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, amestec instant de budincă, topping ușor bătut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupcakes din catifea roșie fără Gluten, fără zahăr, cu glazură de brânză cremă, Vafe de catifea roșie sănătoase cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, cu glazură de brânză cremă (fără zahăr și proteine bogate!), și Tort de ciocolată sănătos cu glazură de unt de arahide (fără zahăr, cu conținut scăzut de carbohidrați, bogat în proteine, fără gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați amestecul de budincă și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă bine și se lasă să stea până se îngroașă.
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați budinca și amestecați bine. În cele din urmă, pliați în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista