Glazură Clasică De Ciocolată

Glazură Clasică De Ciocolată
Clasic glazura de ciocolata ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o glazură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați untul, zahărul cofetarilor, frișca grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Glazură Clasică De Ciocolată, Cupcakes galbene clasice cu glazură de ciocolată, și Cupcakes galbene clasice cu glazură de unt de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați zahărul și smântâna cofetarilor. Aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; amestecați ciocolata până se topește și se omogenizează. Se amestecă vanilia. Se răcește până când amestecul este îngroșat, aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
3
Într-un castron, unt de cremă. Bateți treptat în amestec de ciocolată până se amestecă. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Cadre Sea Queen Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadre Regina Mării Albarino
Cadre Regina Mării Albarino
Pe nas, acest vin izbucnește cu citrice picante și coajă sărată. Există un aspect seducător de floare de portocal asociat note subtile de banane și cardamom. Cu siguranță puteți mirosi influența mării asupra acestui vin, deoarece există note sărate care vorbesc cu Oceanul Pacific din apropiere. Notele de flori albe sunt mereu atât de prezente, dar citricele sărate sunt șoferul. Pe cerul gurii, acest vin este plin de tang și energie. Albari-ul nostru nu duce niciodată lipsă de aciditate. De fapt, gestionarea acestei acidități ridicate prezintă una dintre cele mai mari provocări ale noastre, totuși acesta este cel mai mare dar al nostru. Există un ansamblu bogat de citrice, fructe albe, fructe de piatră și tropicals, care sunt toate corralled cu aciditate strălucitoare de la început până la sfârșit. O prospețime persistentă și mineralitate cimentează Albari Centico ca singurul soi care este regina mării.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista