Frumoasa supa de toamna

Frumoasa supa de toamna
Pretty Autumn Supp ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 163 de calorii, 7 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 77 de cenți per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați smântână, cartofi dulci, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 82%. Supa Pretty Peach, Pretty Pepper Supp și Autumn Minestrone Supp sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți dovleceii, cartofii dulci și morcovii într-un coș pentru aburi; puneți într-o cratiță mare peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; acoperiți și fierbeți la abur timp de 12-16 minute sau până când se înmoaie. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Transferați într-un robot de bucătărie; adăugați concentrat de suc. Acoperiți și procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Transferați într-o cratiță mare; se adauga laptele, sarea si piperul. Gatiti si amestecati la foc mic pana se incalzesc (nu fierbeti). Acoperiți fiecare porție cu 1-1/2 linguriță de smântână, 1 linguriță de arpagic și 1/2 linguriță de semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Revista