Fritata al Aceto Balsamico Tradizionale (omletă cu oțet Balsamic)

Fritata al Aceto Balsamico Tradizionale (omletă cu oțet Balsamic)
Fritatan al Aceto Balsamico Tradizionale (omletă cu oțet Balsamic) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 444 calorii, 16g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, pesmet, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Găină de guineea cu oțet: Faraonan al Aceto, Salsiccia di Coniglio al Aceto (cârnați de iepure cu oțet), și Oțet Balsamic De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți ouăle într-un bol mare și bateți puternic cu un bici. Îndoiți în scallions, pesmet și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-o tigaie din fontă de 8 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare. Rotiți tigaia pentru a acoperi părțile laterale cu ulei și turnați amestecul de ouă. Gatiti la foc mediu-mare pana cand frittata este setata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți din căldură și lăsați să se odihnească câteva minute. Feliați în 4 pene, stropiți cu aceto balsamico.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
4
Se presară sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista