Fritata al Aceto Balsamico Tradizionale (omletă cu oțet Balsamic)
Fritatan al Aceto Balsamico Tradizionale (omletă cu oțet Balsamic) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 444 calorii, 16g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, pesmet, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Găină de guineea cu oțet: Faraonan al Aceto, Salsiccia di Coniglio al Aceto (cârnați de iepure cu oțet), și Oțet Balsamic De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți ouăle într-un bol mare și bateți puternic cu un bici. Îndoiți în scallions, pesmet și brânză.
Într-o tigaie din fontă de 8 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare. Rotiți tigaia pentru a acoperi părțile laterale cu ulei și turnați amestecul de ouă. Gatiti la foc mediu-mare pana cand frittata este setata.
Scoateți din căldură și lăsați să se odihnească câteva minute. Feliați în 4 pene, stropiți cu aceto balsamico.
Se presară sare și piper și se servește imediat.