Creveți Sambuca
Nevoie de o felul principal pescatarian? Creveții Sambuca ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 881 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți creveți monterey bay, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul dulce, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mere Ceresc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), Sambuca Kisses, și Creveți prăjiți (creveți cu apă dulce)/???.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul, șalotele și creveții și gătiți timp de 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați vinul și lichiorul. Întoarceți tigaia la căldură și cu atenție flambee.
Adăugați roșiile și tarhonul și condimentați cu sare și piper. Gatiti inca 2 minute.
Adăugați untul și reduceți ușor.
Adăugați pastele fierte și aruncați bine.
Ornează fiecare porție cu o frunză de tarhon și arpagic.;
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Francis Sauvignon Blanc cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
St. Francis Sauvignon Blanc
Sonoma County Sauvignon Blanc surprinde arome clare și arome de citrice, kiwi și piersică albă, cu o notă de coajă de tei și grapefruit la final.Excelent ca aperitiv sau asociat cu salate, sushi, fructe de mare și brânzeturi proaspete, tinere.