Osso Buco

Osso Buco
Osso Buco ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 404 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 182 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de rozmarin, pânză de brânză, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați rozmarinul, cimbrul, frunza de dafin și cuișoarele în pânză de brânză și fixați-le cu sfoară. Acesta va fi buchetul tău garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Pentru gambele de vițel, uscați-le cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Gambele de vițel se vor rumeni mai bine când sunt uscate. Asigurați carnea de os cu sfoara de bucătărie. Condimentați fiecare coadă cu sare și piper proaspăt măcinat. Dragați cozile în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OsOs
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Într-o oală mare de cuptor olandeză, încălziți uleiul vegetal până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați cozi de vițel legate în tigaia fierbinte și rumeniți toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Îndepărtați gambele rumenite și rezervați.
7
În aceeași oală, adăugați ceapa, morcovul și țelina. Condimentați cu sare în acest moment pentru a ajuta la extragerea umezelii din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Se sotează până devine moale și translucid, aproximativ 8 minute.
9
Adăugați pasta de roșii și amestecați bine. Întoarceți gambele rumenite în tigaie și adăugați vinul alb și reduceți lichidul la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați buchetul garni și 2 căni de bulion de pui și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când carnea cade de pe os. Verificați la fiecare 15 minute, întorcând gambele și adăugând mai mult stoc de pui, după cum este necesar. Nivelul lichidului de gătit ar trebui să fie întotdeauna de aproximativ 3/4 până la coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Stoc De PuiStoc De Pui
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți cu grijă gambele fierte din oală și puneți-le într-un platou decorativ de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Tăiați sfoara de bucătărie și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
13
Scoateți și aruncați buchetul garni din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Se toarnă toate sucurile și sosul din oală peste cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Se ornează cu pătrunjel tocat și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista