Friptură de pui prăjit cu sos de curry Redeye ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 183 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, lapte, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ David ' s Chicken-friptură prăjită cu sos de ochi roșii, Cotlete de curcan prăjite cu pui cu sos de ochi roșii, și Friptură de pui prăjită cu sos.
Instrucțiuni
1
Într-o farfurie de plăcintă, bateți oul cu laptele. Într-o altă farfurie de plăcintă, condimentați Generos făina cu sare și piper. Dragați carnea de vită în făină, atingând excesul. Înmuiați feliile acoperite în amestecul de ouă bătute și dragați din nou în făină, bătând ușor stratul pentru a-l ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Într-o tigaie mare din fontă, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal până la sclipire. Lucrând în 2 loturi, prăjiți friptura la foc moderat, rotind o dată, până devine aurie și crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Turnați uleiul de gătit într-o ceașcă rezistentă la căldură și ștergeți tigaia. Întoarceți 2 linguri de ulei în tigaie și adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie si se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați pudra de curry și Sriracha și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sriracha
6
Adăugați cafeaua și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
7
Adăugați laptele de cocos, sucul de lămâie și zahărul, condimentați sosul cu sare și piper și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Căpșună, Decojită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Lemn Dulce Galben și Verde
8
Puneți fripturile prăjite cu pui în boluri puțin adânci. Se acoperă cu sosul de curry și se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.