Friptură primă de carne de vită cu crustă de hrean
Roast Prime Rib de carne de vită cu crustă de hrean este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 191 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, friptură de vită cu coaste prime, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 944 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură primă de carne de vită cu crustă de hrean, Gatiti cartea: Blowtorch Prime Rib Roast cu crema de hrean, și Friptura perfectă de vită cu coaste Prime.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Așezați carnea de vită într-o tigaie mare, cu osul în jos. (Coastele acționează ca un suport natural de prăjire.) Într-un castron mic amestecați usturoiul, hreanul, rozmarinul, cimbru, sare, piper și ulei de măsline pentru a face o pastă. Masați pasta cu generozitate pe toată friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Gât De Pui
1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Cepți Mărunțiți
Antrenor Pep Clasificat 200-curent
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți carnea de vită până când temperatura internă a cărnii înregistrează 125 de grade F pe un termometru cu citire instantanee (mediu-rar), 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Scoateți carnea de vită pe o placă de sculptură și lăsați-o să se odihnească timp de 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Se toarnă o parte din picăturile de tigaie și se pune tigaia pe plită la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Adăugați vinul alb și aduceți-l la foc mic, răzuind bucățile de pe fundul tigaiei. Reduceți vinul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Bateți făina, apoi adăugați bulionul și continuați să gătiți, amestecând până când sosul se îngroașă într-un sos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Se servește cu Gratin de cartofi festonat și ceapă roșie prăjită.