Friptură De Minute Cu Sos De Ciuperci
Friptura de minute cu sos de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 234 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 39 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ciuperci, cremă de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, și Friptură Salisbury cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Bateti impreuna supa si urmatoarele 3 ingrediente pana se omogenizeaza; deoparte.
Presărați 1 linguriță sare și 1 linguriță piper uniform peste fripturi. Amestecați împreună 1/2 linguriță de sare rămasă, 1/2 linguriță de piper și făină într-un vas superficial. Fripturi de dragare în amestec de făină.
Prăjiți fripturile în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte.
Îndepărtați fripturile, rezervând picături în tigaie.
Adăugați ciupercile și cimbrul și sotati 3 până la 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Se amestecă amestecul de supă rezervat în amestec de ciuperci în tigaie; gătiți 1 minut, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei. Aduceți la fierbere și întoarceți fripturile în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când ați terminat.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.