Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango
Friptura de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sosul de friptură de Mango este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 1194 calorii, 74G de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $11.84 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, sare și piper, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Cina in seara asta: Fusta friptură cu sos de friptură de casă, Friptură fustă cu sos de friptură Ancho-ceapă, și Friptură De Fustă Fumurie La Grătar Cu Castraveți, Salată De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați uleiul, oregano, chimenul, usturoiul, frunzele de dafin și sucul de lămâie într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Căpșună, Decojită
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Puneți fripturile într-un vas mare de copt, adăugați marinata, acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Pregătiți un grătar de cărbune la foc mare pentru grătarul direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți fripturile din marinată și presărați sare și piper. Grătați pe ambele părți până când sunt carbonizate și fierte până la o coacere medie-rară, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute. Se taie bobul în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, Spălate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Serviți carnea cu sosul de friptură de Mango și Escabeche de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Friptură
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Garnisiți cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
9
Încălziți uleiul într-o tigaie medie pe partea înaltă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
10
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
11
Adăugați nectarul de mango, hreanul, mierea, pudra de chile, siropul de arțar, muștarul, Worcestershire și mango și fierbeți până când mango-urile sunt foarte moi și amestecul s-a îngroșat, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Căni De Vin Roșu Spaniol
Hrean
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
12
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie sau blender și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Răzuiește într-un bol și lasă să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
14
Aruncați cilantro, oțet, suc de lămâie, ulei, zahăr, roșii, ceapă și jalapeno într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare plină de gallup pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dă un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de tanini plini și rotunjite de indicii de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.