Friptură cu chipsuri groase și cremă de hrean

Friptură cu chipsuri groase și cremă de hrean
Friptura cu chipsuri groase și cremă de hrean necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 551 calorii, 57G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.89 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de hrean, arpagic, fripturi de sfoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 92%. Încercați Somon afumat și cremă de hrean cu chipsuri de cartofi, Friptură de flanc frecată cu cremă de hrean, și Friptură piperată cu cremă de hrean-arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180 / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Tăiați cartofii în chipsuri groase, lăsând pielea aprinsă. Uscați cu hârtie de bucătărie, apoi răsturnați într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
3
Stropiți peste 2 lingurițe de ulei de măsline și agitați cositorul pentru a acoperi cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4
Se presară piper și se prăjește timp de 40-45 de minute, agitând cositorul la jumătatea timpului de gătit. Condimentează ușor cu sare când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Condimentați fripturile peste tot și frecați cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
6
Se amestecă crme frache cu hreanul și jumătate de arpagic, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
HreanHrean
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
7
Când chipsurile sunt aproape gata, încălziți grătarul la înălțime și grătiți fripturile timp de 2-3 minute pe fiecare parte, în funcție de modul în care vă plac gătite și de grosimea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Serviți fiecare friptură cu o grămadă de chipsuri și o păpușă de cremă de hrean. O salată verde cu arpagicul rămas este acompaniamentul perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista