Friptură cu carne de căprioară
Friptura la oală de căprioară durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81 g de proteine, 24 g de grăsimi și un total de 593 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 4,93 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați piper, făină, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 67%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete, cum ar fi Friptură de căprioară cu legume, Friptură de căprioară deconstruită și Friptură de căprioară.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, rumeniți friptura în ulei; adăugați următoarele cinci ingrediente. Acoperiți și fierbeți timp de 4 ore sau până când carnea este fragedă.
Pentru spaetzle, bate ouăle și sarea într-un castron mediu. Cu o lingură de lemn, amestecați treptat făina și laptele. Într-o cratiță mare, aduceți bulionul la fiert.
Puneți aluatul într-o strecurătoare sau spaetzle; se pune peste bulion clocotit. Apăsați aluatul cu o lingură de lemn până când bucățile cad în bulion. Gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Scurgere; se amestecă spaetzle cu unt.
Se presară cu piper și se păstrează la cald.
Scoateți friptura pe un platou de servire și păstrați-l la cald. Măsurați 3 căni de suc de tigaie; întoarce la tigaie.
Combinați apa și făina; se amestecă în sucuri de tigaie. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocotesc. Gatiti si amestecati inca 1 minut. felii de friptură; serviți cu spaetzle și sos.