Stativ ' N Stuff Barci Burrito

Stativ ' N Stuff Barci Burrito
Rețeta Stand ' N Stuff barcile burrito de la Euro ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 40 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 645 calorii, 32g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vechiul amestec de condimente el taco, ulei vegetal, salată verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Stand ' N Stuff Burrito Bărci, Stand ' N Stuff Tacos Pentru Mic Dejun, și Stand N ' Stuff mic dejun Taco.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti puiul in ulei 2-3 minute sau pana cand puiul abia incepe sa se rumeneasca. Se amestecă orezul, amestecul de condimente taco și apa. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti aproximativ 15 minute sau pana cand lichidul este absorbit, orezul este fraged si puiul nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Între timp, încălziți tortilele conform instrucțiunilor de pe pachet. Împărțiți amestecul de pui între tortilla. Sus cu topping-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista