Salată Cremoasă De Cartofi Marinați
Salata cremoasă de cartofi marinați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați țelină, sare, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată marinată de cartofi și anghinare, Salată de fasole verde marinată și cartofi, și Salată Minunată De Cartofi Dulci Marinați.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri sau cuptorul olandez, puneți cartofii; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Se încălzește până la fierbere. Gatiti aproximativ 20 de minute sau pana se inmoaie.
Se scurge; se răcește ușor.
Tăiați în cuburi de 1 inch.
Așezați într-un castron mare nemetalic.
Se presară cu oțet și sare; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, așezați ouăle într-un singur strat.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch.
Se încălzește până la fierbere. Scoateți imediat de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Așezați ouăle într-un castron cu apă cu gheață; lăsați să stea 10 minute.
Curățați și tocați ouăle.
Adăugați la cartofi cu ingredientele rămase pentru salată; se amestecă ușor.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament.
Se toarnă peste salată; se amestecă ușor pentru a acoperi. Dacă doriți, garnisiți cu ceapă verde feliată suplimentară.