Enchiladas Cu Spanac Cremos
Enchiladas cu spanac cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 380 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 183 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sos vechi el mild enchilada, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 93%. Încercați Enchiladas Cu Spanac Cremos, Enchiladas cremoase de spanac și ciuperci, și Cremă De Șuncă Și Ouă Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.topiți margarina într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 cană de ceapă; gătiți și amestecați 2 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați spanac; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul este bine incalzit, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza de vaci, smântâna și 1 cană de brânză.
Lingura 1/4 cana de umplere în jos centrul de fiecare tortilla; rulati.
Așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Se toarnă sosul enchilada uniform peste tortilla; se presară cu brânza rămasă.
Coaceți la 191°.timp de 15 până la 20 de minute sau până când se încălzește cu bule și se încălzește bine.
Se presară cu ceapă verde tăiată.