Fig-și-Bourbon Fizz

Fig-și-Bourbon Fizz
Fig-și-Bourbon Fizz ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 271 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ghimbir, smochin, garnitură: crenguță de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fig-și-Bourbon Fizz, Mere Ghimbir Bourbon Fizz, și Bourbon Sânge Portocaliu Ghimbir Fizz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați smochinul, frunzele de mentă și cuburile de zahăr brun pe părțile laterale ale unui agitator de cocktail. (Fig trebuie să fie destul de defalcate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
2
Adăugați bourbon și suficiente cuburi de gheață pentru a umple agitatorul (aproximativ 1 cană). Se acoperă cu capac și se agită puternic până se răcește bine (aproximativ 30 de secunde). Se strecoară într-un 10 oz. sticlă umplută cu cuburi de gheață. Se acoperă cu ghimbir răcit. Se amestecă ușor și se ornează, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista