Felii de agrișe și alune
Rețeta se pot face felii de agrișă și alune în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 16 și costă 77 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 377 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 229 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, produse de patiserie scurtă, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Gooseberry Fool, Gooseberry gems, și Plăcintă Cu Agrișe I.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Ungeți baza și părțile laterale ale unei cutii adânci de 20 x 30 cm. Desfaceți foaia de patiserie și folosiți-o pentru a alinia cositorul, apăsând în bază și laturi. Tapetați cu pergament de copt și fasole de copt, apoi coaceți orb timp de 15 minute.
Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți încă 5 minute. Reduceți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Între timp, puneți agrișele într-o tigaie cu cordialul de flori de soc, dacă folosiți, și 3 lingurițe de apă. Dacă nu utilizați cordial, utilizați 6 linguri de apă. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute până când boabele încep să se descompună.
Se amestecă făina de porumb și zahărul împreună, apoi se adaugă la amestecul de agrișe și se amestecă continuu până se îngroașă.
Se întinde uniform peste patiserie.
Puneți toate ingredientele pentru burete într-un castron mare și bateți cu un tel electric până se omogenizează.
Se întinde uniform peste amestecul de agrișe și se coace timp de 25 de minute până devine auriu și ferm la atingere. Se răcește în cutie.
Pentru a decora, amestecați zahărul glazurat cu cordialul sau apa pentru a face o glazură netedă.
Stropiți peste tort și împrăștiați peste nuci. Se lasă până se fixează, apoi se taie în degete.