Dippers De Ton

Dippers De Ton
Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 282 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la Kraft Recipes are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de bețișoare de morcov, maioneză cu conținut redus de grăsimi, tunan în apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Dippers Mici, Dippers Ușor De Plăcintă, și Apple Dippers Bar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă tonul și mayo; lingură în 2 recipiente etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Înfășurați 7 biscuiți în folie de plastic; repetați cu biscuiții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Așezați în recipiente lângă ton; acoperiți recipientele cu capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4
Împachetați 1 recipient în fiecare dintre cele 2 pungi de prânz izolate.
5
Adăugați lingură de plastic și pungă mică de plastic resigilabilă umplută cu 5 bețișoare de morcov la fiecare pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De MorcovBastoane De Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Revista