Dip de creveți în straturi
Layered Shrimp Dip este un aperitiv fără gluten și pescatarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 252 de calorii . Această rețetă servește 16 și costă 1,17 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Un amestec de măsline, brânză cheddar, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Dip-ul cu creveți cu chili în straturi din June , Dip-ul italian în straturi și Dip-ul mediteranean în straturi .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați crema de brânză și 3 linguri de salsa; se întinde într-un 9-in neuns. farfurie de plăcintă.
Combinați sosul cocktail și salsa rămasă; se intinde peste crema de branza.
Aranjați creveții uniform deasupra.
Combinați brânzeturile; se presara deasupra.
Serviți cu chipsuri tortilla.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Sauvignon Blanc Niner Edna Valley, cu un rating de 4,5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Sauvignon Blanc Niner Edna Valley
Acest Sauvignon Blanc reflectă extrem de educația sa în climă rece. Arome de castraveți crocante și pepene galben se amestecă cu iarbă proaspătă tăiată pe nas cu un strop de măr Granny Smith. Gustul este amplu și se termină ca o mușcătură de piersică galbenă fermă – fructat, cu un final crocant delicios.