Dip de Creveți

Dip de Creveți
Shrimp Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă servește 4 și costă 4,95 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine, 47 g de grăsimi și un total de 688 de calorii. Un amestec de ceapă sidefată, jeleu de ardei, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55%. Rețete similare includ Creveți Dip, Shrimp Dip și Shrimp Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați crema de brânză și maioneza și amestecați până se omogenizează. Apoi, adăugați smântâna și ouăle și amestecați până se omogenizează. Apoi adăugați creveții, ceapa perla, ceapa verde și țelina și procesați până se amestecă. Puneți dip-ul pe un platou de servire și formați o movilă mare cu o gaură în partea de sus. Umpleți gaura cu jeleu de ardei și acoperiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră De Cofetari C&h®Zahăr Pudră De Cofetari C&h®
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
6 Până La 8 Felii De Pâine, Coaja îndepărtată6 Până La 8 Felii De Pâine, Coaja îndepărtată
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Ceai Verde FeliatCeai Verde Feliat
ArpagicArpagic
CrevețiCreveți
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
Biscuiți și Legume ProaspeteBiscuiți și Legume Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Serviți cu puncte de pâine prăjită pentru înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine SandwichPâine Sandwich

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Pascal Jolivet Sancerre cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Pascal Jolivet Sancerre
Pascal Jolivet Sancerre
Palidă și vibrantă la culoare. Pascal Jolivet Sancerre din 2011 este proaspăt, curat și țipător, cu o aciditate vicioasă. La gust este proaspăt și strâns înfășurat; aciditatea este temperată de zahăr rezidual foarte subtil; foarte curat; viu, irascibil, tineresc. Per total, un vin sec si elegant.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista