Deliciu de căpșuni congelate

Deliciu de căpșuni congelate
Rețeta Frozen Strawberry Delight îți poate satisface pofta mexicană în aproximativ 20 de minute. Această garnitură are 243 de calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,08 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte condensat, fursecuri oreo, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frozen Fruit Delight, Patriotic Frozen Delight și Frozen Chocolate Delight.

Instrucțiuni

1
Aliniați un 8-in. x 4 inchi. tava de pâine cu folie, lăsând marginile să atârne peste părți; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Într-un castron mare, combinați laptele și sucul de lămâie; încorporați 2 căni de căpșuni și 2 căni de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Transferați jumătate din amestec în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se presară cu firimituri de prăjituri; acoperiți cu amestecul de căpșuni rămas. Acoperiți și congelați timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
5
Pentru a servi, folosind folie, ridicați desertul din tavă. Se răstoarnă pe o farfurie de servire; aruncați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Răspândiți restul de topping bătut deasupra și părțile laterale ale desertului; se ornează cu căpșunile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Tăiați în felii.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista