Delicii de covrigi de Halloween

Delicii de covrigi de Halloween
Rețeta Halloween Pretzel Treats poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă face 24 de porții cu 191 de calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ciocolată de copt, discuri de acoperire cu bomboane portocalii, jimmies portocalii și maro și tije de covrige. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Halloween-ul va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40%, ceea ce nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Halloween Pretzel Hugs, Halloween Krispy Treats și Halloween treats & drinks.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde, topește ciocolata de copt; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați fiecare covrig la jumătate în ciocolată, lăsând să se scurgă excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane PortocaliiDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Portocalii
Jimmies Portocalii și MaroJimmies Portocalii și Maro
Jimmie Galbene, Portocalii și MaroJimmie Galbene, Portocalii și Maro
Jimmie Galbene, Portocalii și MaroJimmie Galbene, Portocalii și Maro
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Așezați pe hârtie cerată; se lasa sa stea pana se fixeaza.
3
Într-un cuptor cu microunde, topiți discurile de acoperire cu bomboane; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați vârfurile de covrig în strat, permițând să picure excesul; stropiți cu jimmies.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si TocateBorcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4
Se lasa sa stea pana se fixeaza. Depozitați într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Treat. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate8
OcaziiHalloween
Revista