Cârnați italieni cu Broccoli și gulere (sau Kale)

Cârnați italieni cu Broccoli și gulere (sau Kale)
Cârnații italieni cu Broccoli și gulere (sau Kale) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 880 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 4,37 USD pe porție. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, parmezan, verdeață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 90%. Încercați Cârnați italieni cu Broccoli și gulere (sau Kale), Supă italiană de cârnați și varză, și Cârnați Italieni Și Gratin De Kale pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista