Cuscus Tabbouleh

Cuscus Tabbouleh
Reteta cuscus Tabbouleh este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Această rețetă servește 6. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 172 calorii. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cuscus, roșii cherry, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus Tabbouleh, Cuscus Tabbouleh, și Tabbouleh De Cuscus Israelian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie și amestecați treptat cuscusul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
3
Transferați într-un castron mediu și pufați cu o furculiță. Se amestecă roșiile și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se servește imediat sau se dă la frigider, acoperit, 1 oră pentru a permite aromelor să se amestece.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista