Cupe pentru Gustare cu Unt de Arahide

Cupe pentru Gustare cu Unt de Arahide
Cupele cu gustări cu unt de arahide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Această rețetă face 12 porții cu 163 de calorii, 4 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 5,46 USD per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați napolitană de vanilie, topping de carton, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 16%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Cupele pentru gustări cu unt de arahide, Prajiturile Betty Crocker Reese's® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack with Peanut Butter Frosting și Death by Peanut Butter: Peanut Butter Cookies with Chocolate Peanut Butter Cups.

Instrucțiuni

1
Puneți napolitanele în cupe de brioșe tapetate cu hârtie sau folie. Acoperiți fiecare cu 1 lingură de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Într-un castron mare, combinați laptele și untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați amestecul de budincă; bate la viteza mica timp de 2 minute. Îndoiți toppingul rămas. Se pune în cupe pregătite. Acoperiți și înghețați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
4
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista