Cupcakes Cu Ciocolată Germană

Cupcakes Cu Ciocolată Germană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes cu ciocolată germană. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 636 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Rețete similare includ Cupcakes Cu Ciocolată Germană, Cupcakes Cu Ciocolată Germană, și Cupcakes Cu Ciocolată Germană.

Instrucțiuni

1
Înghețată de ciocolată-Pecan: tapetați o foaie de prăjituri cu hârtie cerată; pus deoparte. Feliați înghețata de ciocolată în foi de aproximativ 2 inci grosime. Folosiți un tăietor de prăjituri pentru a tăia rondele doar mai mari decât cupcakes-urile din înghețata înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Așezați pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie cerată. Apăsați bucăți de pecan prăjite în înghețată, lăsând pecanele să iasă din înghețată. Acoperiți și înghețați 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați douăsprezece căni de brioșă de 2-1/2 inci cu căni de copt din hârtie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
4
Într-un castron mic amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Într-o cratiță mică combinați ciocolata și apa. Gatiti si amestecati la foc mic pana se topeste; se răcește aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Într-un castron mare bateți untul cu un mixer electric la viteză medie spre mare timp de 30 de secunde. Bateți în zahăr până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Adăugați ouăle și vanilia; bateți la viteză mică până se combină, apoi bateți la viteză medie timp de 1 minut. Bateți în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
8
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul bătut, bătând la viteză mică după fiecare adăugare doar până când se combină. Puneți aluatul în cupe de coacere, umplând cupe aproximativ 2/3 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
9
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când o scobitoare de lemn iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
10
Scoateți din tigăi. Se răcește bine.
11
Chiar înainte de servire, încălziți toppingul de înghețată cu caramel până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
12
Îndepărtați ambalajele din cupcakes; așezați cupcakes pe farfurii sau în boluri puțin adânci. Acoperiți fiecare cupcake cu o rundă de înghețată de ciocolată-Pecan "glazură."Acoperiți cu nucă de cocos prăjită și stropiți cu topping cald de înghețată de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista