Cum se face crema de supă de conopidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 266 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare, conopidă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crema lui Masson de supă de anghinare – faceți această supă specială acasă, Cremă de supă de conopidă, și Cremă de supă de conopidă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si telina in uleiul incins pana la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și sarea și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă cartoful, conopida, bulionul de pui și apa. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când conopida este fragedă și cartofii sunt ușor zdrobiți de partea oalei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Biscuiți Din Grâu Integral
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Portocala, Coaja
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Pureați supa folosind un blender de imersie până la neted. Reduceți căldura la minim, condimentați cu piper cayenne și sare.
Se toarnă smântână și se amestecă până se încălzește. Condimentează cu mai multă sare dacă este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Gătiti slănina într-o tigaie la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați slănina gătită pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Aruncați pesmetul în grăsimea de slănină rămasă în tigaie și gătiți la foc mic până când este prăjită și crocantă. Se amestecă brânza și se continuă să se gătească până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Bacon Gătit
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei. Amestecați slănina, coaja de lămâie și pătrunjelul. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Serviți supa garnisită cu gremolata de slănină deasupra.