Cum Pot Face Un Mango Lassi Bun

Cum Pot Face Un Mango Lassi Bun
Reteta cum pot face un Mango bun Lassi ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 2 minute. Această rețetă face 1 porții cu 1216 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.29 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură. Mergeți la magazin și ridicați-văaurt, lapte, apă de trandafiri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mango Kesar Lassi-cum sa faci Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi sau Aam Ki Lassi, cum se face Mango Lassi, și Cum se face: Mango lassi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate41
Revista