Crustă De Plăcintă Cu Fulgi De Bază
Crusta de plăcintă cu fulgi de bază ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 300 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, apă cu gheață, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Crustă De Plăcintă Cu Fulgi, Plăcintă cu oală de pui cu crustă fulgi, și Crustă De Plăcintă Cu Fulgi Fragede pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina și sarea împreună într-un bol de dimensiuni medii. Cu un blender de patiserie, tăiați scurtarea la rece până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Stropiți 2 până la 3 linguri de apă cu gheață peste făină. Amestec Toss cu o furculiță pentru a umezi, adăugând mai multă apă câteva picături la un moment dat, până când aluatul vine împreună.
Adunați ușor particulele de aluat împreună într-o bilă. Înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute înainte de rulare.
Întindeți aluatul și puneți-l într-o farfurie. Umpleți cu umplutura dorită și coaceți.