Crispy a câștigat tone cu sos de scufundare Asiatic

Crispy a câștigat tone cu sos de scufundare Asiatic
Rețeta crocantă a câștigat tone cu sos de scufundare Asiatic ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 37 minute. Această rețetă face 16 porții cu 123 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje won ton, gingerroot, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Aripi de pui asiatice crocante cu sos de scufundare cu ghimbir-var, Somonul A Câștigat Tone Cu Sos De Ghimbir Și Oțet Roșu, și Asiatice Scufundare Sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă primele 4 ingrediente până se amestecă.
3
Lingura 1 Lingura. amestec de carne pe centrul fiecărui înveliș ton câștigat. Aduceți colțurile împreună peste amestecul de carne, apoi răsuciți pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Așezați pe foaia de copt cu margini pulverizată cu spray de gătit; apăsați ușor pentru a aplatiza ușor fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Periați uniform cu 3 linguri. apă; se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Se amestecă sosul de soia, vinul de orez și apa rămasă până se amestecă; se servește cu tone câștigate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista