Creveți Tandoori în marinată Verde
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și marinată pescatariană? Creveții Tandoori în marinată verde ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 192 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,24 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chutney de mentă, sare, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Marinada Tandoori, Creveți Tandoori Cu Orez Și Mazăre, și Creveți Tandoori cu Chutney de nucă de cocos-coriandru.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți coriandru, usturoi, ghimbir, ardei iute, garam masala, chimen și 1/4 linguriță cayenne într-o pastă netedă, adăugând 1/3 până la 1/2 cană de apă, după cum este necesar, pentru a facilita amestecarea. Gustați și adăugați mai mult cayenne, dacă doriți.
Răzuiește într-un castron.
Cu puțin timp înainte de servire, clătiți creveții; se scurge bine.
Se adaugă la marinată cu ulei și sare; se amestecă bine. Înfășurați creveții pe 6 până la 8 frigarui metalice, străpungându-i prin centru, astfel încât să se întindă la rând.
Așezați frigarui de creveți pe un grătar Uns cu ulei peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul. Gatiti, intorcand o data, pana cand crevetii sunt opaci, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 3 pana la 5 minute pe fiecare parte.
Se transferă într-un platou și se servește cu pene de tei și chutney de mentă.
Chimen prăjit măcinat: într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, amestecați 2 linguri de semințe de chimen adesea până se prăjesc ușor, 2 până la 4 minute. Rotiți într-un blender până la măcinat fin. Face aproximativ 2 linguri.