Creveți Tandoori în marinată Verde

Creveți Tandoori în marinată Verde
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și marinată pescatariană? Creveții Tandoori în marinată verde ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 192 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,24 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chutney de mentă, sare, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Marinada Tandoori, Creveți Tandoori Cu Orez Și Mazăre, și Creveți Tandoori cu Chutney de nucă de cocos-coriandru.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți coriandru, usturoi, ghimbir, ardei iute, garam masala, chimen și 1/4 linguriță cayenne într-o pastă netedă, adăugând 1/3 până la 1/2 cană de apă, după cum este necesar, pentru a facilita amestecarea. Gustați și adăugați mai mult cayenne, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Răzuiește într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Cu puțin timp înainte de servire, clătiți creveții; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Se adaugă la marinată cu ulei și sare; se amestecă bine. Înfășurați creveții pe 6 până la 8 frigarui metalice, străpungându-i prin centru, astfel încât să se întindă la rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
5
Așezați frigarui de creveți pe un grătar Uns cu ulei peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul. Gatiti, intorcand o data, pana cand crevetii sunt opaci, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 3 pana la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se transferă într-un platou și se servește cu pene de tei și chutney de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De MentăChutney De Mentă
Pană De VarPană De Var
7
Chimen prăjit măcinat: într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, amestecați 2 linguri de semințe de chimen adesea până se prăjesc ușor, 2 până la 4 minute. Rotiți într-un blender până la măcinat fin. Face aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista