Pulpe de pui frecate cu jerk cu sos iute de mango-habanero de casă

Pulpe de pui frecate cu jerk cu sos iute de mango-habanero de casă
Pulpe de pui cu jerk frecat cu sos iute de mango-habanero de casă necesită aproximativ 1 oră și 26 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 3,34 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 673 de calorii, 39 g de proteine și 42 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. 469 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ienibahar, sare, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca o marinată destul de scumpă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 80%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pulpele de pui cu jerk frecat cu sos iute de mango-habanero de casă, pui la grătar cu jerk fricat cu glazură de habanero-mentă și pui la grătar cu mango-habanero jerk.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Combinați toate condimentele într-un castron mic. Frecați partea de piele a puiului cu unda și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Ardei Iute Fresno, Tăiați în JumătateArdei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă
3
Încingeți grătarul la foc mediu și prăjiți coapsele, cu pielea în jos, timp de 12 până la 15 minute sau până când devin maro auriu. Întoarceți puiul, închideți capacul grătarului și mutați puiul în lateral (sau în partea mai rece) a grătarului. Continuați să gătiți timp de 6 până la 7 minute sau până când este complet fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru, Tocate GrosierFrunze De Cimbru, Tocate Grosier
4
Scoateți pe un platou și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
5
Serviți felii proaspete de mango și sosul iute Mango-Habanero.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Liră Halibut Sau File De Pește-spadă, Tăiat în Fâșii De 2 Inci1/2 Liră Halibut Sau File De Pește-spadă, Tăiat în Fâșii De 2 Inci
Mango TocatMango Tocat
6
Deasupra presara frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Sau Ulei De Floarea Soarelui Pentru Prăjit)Ulei De Măsline Sau Ulei De Floarea Soarelui Pentru Prăjit)
7
Încinge uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate MăruntCiuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2-1/2 Căni De Legume Din Amestec Din California2-1/2 Căni De Legume Din Amestec Din California
8
Adăugați ceapa, usturoiul, mango, habanero și oțet și gătiți la foc mic timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango TocatMango Tocat
3 Căni De Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate3 Căni De Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
1 Cană Soy Dream Beverage (aromă Originală) Sau Lapte1 Cană Soy Dream Beverage (aromă Originală) Sau Lapte
Haine Alimente Sare De Mare IodataHaine Alimente Sare De Mare Iodata
9
Puneți amestecul într-un blender și amestecați până la omogenizare. Dacă amestecul este prea gros, adăugați câteva linguri de apă caldă sau oțet. Asezonați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate3 Căni De Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
Macina Nucsoara ProaspataMacina Nucsoara Proaspata
1 1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ 2 Cesti)1 1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ 2 Cesti)
Echipamente pe care le vei folosi
Elefant FondantElefant Fondant

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cayenne powdercayenne powder81/2 cană plus 2 lingurițe de smântână1/2 cană plus 2 lingurițe de smântână81/2 cană plus 2 lingurițe de smântână1/2 cană plus 2 lingurițe de smântână81/2 cană plus 2 lingurițe de smântână1/2 cană plus 2 lingurițe de smântână4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFrunze de Cilantro, pentru garniturăFrunze de Cilantro, pentru garnitură4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFrunze de Cilantro, pentru garniturăFrunze de Cilantro, pentru garnitură11 kilogram de dovlecel,precum fisticul sau nucaprecum fisticul sau nuca2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată11 kilogram de dovlecel,cuișoare măcinatecuișoare măcinate2(iarnă)coriandru măcinatcoriandru măcinat2(iarnă)ghimbir măcinatghimbir măcinat1habanero, tocathabanero, tocat1habanero, tocathabanero, tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2(iarnă)zahăr brun deschiszahăr brun deschis2(iarnă)zahăr brun deschiszahăr brun deschis4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMango proaspăt feliatMango proaspăt feliat2mango coapte, decojite, fără sâmburi și tocate grosiermango coapte, decojite, fără sâmburi și tocate grosier1miciCeapa Spaniola, tocata maruntCeapa Spaniola, tocata marunt1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)2(poate fi sau trece)piper negru grosierpiper negru grosier4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare2(poate fi sau trece)cimbru uscatcimbru uscat2396 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet de vin alboțet de vin alb
DificultateExpert
Gata În1 h, 26 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista