Creveți Curry Roșii

Creveți Curry Roșii
Creveții Curry roșii sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână creveți, lapte de cocos, pastă de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați pasta de curry roșu într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este parfumată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry RoșiePastă De Curry Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați lapte de cocos și suc de scoici și aduceți la fierbere, amestecând până când pasta se dizolvă. Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi lingura, amestecand ocazional, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Suc De ScoiciSuc De Scoici
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați creveți în sos. Gatiti pana cand crevetii devin roz si sunt doar Opaci in centru, intorcandu-se ocazional, aproximativ 4 minute. Se amestecă coriandru. Condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți creveții și sosul între 4 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CrevețiCreveți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se ornează cu pene de var și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista