Covrig M & M Fulgi De Ovăz Cookie-Uri

Covrig M & M Fulgi De Ovăz Cookie-Uri
Această rețetă face 7 porții cu 625 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Bakers Royale are 191 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cremă de brânză, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz-Ciocolată Covrig Cookie-Uri, Biscuiți Cu Covrig Caramel Sărat Cu Fulgi De Ovăz, și Fursecuri cu fulgi de ovăz cu ciocolată neagră și covrig.

Instrucțiuni

1
Topiți și încălziți untul până când este maro și nuci. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2
Așezați crema de brânză înmuiată, oul, zahărul, zahărul brun închis, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un vas de amestecare prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați pe mediu până când amestecul este complet combinat și strălucitor, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați untul rumenit și amestecați pentru a combina. Opriți mixerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați făina și ovăzul de gătit rapid într-un castron și bateți pentru a combina. Folosiți o spatulă robustă sau o lingură de lemn pentru a plia amestecul de făină în amestec umed și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz De Gătit RapidOvăz De Gătit Rapid
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Folosind un fragezitor de carne zdrobiți Covrigul M & M într-o pungă de plastic și adăugați la aluatul de prăjituri și pliați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și GalbenăColorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
Covrig M & MsCovrig M & Ms
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Scoateți o lingură îngrămădită de aluat de biscuiți pe o foaie coaptă căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și GalbenăColorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
7
Coaceți la 350 de grade F timp de 10-12 minute sau până când fundul fursecurilor se rumenesc.Cookie-urile vor păstra 2-3 zile într-un recipient bine închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista