Cotlete de pui prăjite la tigaie cu salată rece de fenicul

Cotlete de pui prăjite la tigaie cu salată rece de fenicul
Cotletele de pui prăjite cu salată rece de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 877 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,26 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de pui, sucul de lămâie, țelina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlete de porc prăjite la cuptor cu fenicul-rețetă de salată de năut, Cotlet de umăr de porc cu salată de fenicul și sparanghel, și Cotlet de umăr de porc cu salată de fenicul și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați feniculul și frunzele, țelina, sucul de lămâie, uleiul de măsline, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și parmezanul. Pătrundeți roșiile, adăugați-le în castron și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ParmezanParmezan
TomateTomate
țelinățelină
FeniculFenicul
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Lucrând în loturi, dragați puiul în făină, apoi în ouă (lăsând orice exces să picure) și, în cele din urmă, în firimiturile de pâine, apăsând ușor pentru a-i ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
Ulei De CanolaUlei De Canola
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați puiul în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Pe măsură ce fiecare cotlet este gata, transferați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Împărțiți puiul între farfurii individuale și serviți cu salata de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista