Cotlete de pui prăjite la tigaie cu salată rece de fenicul
Cotletele de pui prăjite cu salată rece de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 877 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,26 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de pui, sucul de lămâie, țelina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlete de porc prăjite la cuptor cu fenicul-rețetă de salată de năut, Cotlet de umăr de porc cu salată de fenicul și sparanghel, și Cotlet de umăr de porc cu salată de fenicul și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați feniculul și frunzele, țelina, sucul de lămâie, uleiul de măsline, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și parmezanul. Pătrundeți roșiile, adăugați-le în castron și puneți-le deoparte.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Lucrând în loturi, dragați puiul în făină, apoi în ouă (lăsând orice exces să picure) și, în cele din urmă, în firimiturile de pâine, apăsând ușor pentru a-i ajuta să adere.
Transferați puiul în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Pe măsură ce fiecare cotlet este gata, transferați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Împărțiți puiul între farfurii individuale și serviți cu salata de fenicul.