Degete De Friptură Și Sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați degetele de friptură și sosul. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 564 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare condimentată, făină, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Degete de friptură și sos, Degete de friptură la cuptor, și Degete De Friptură Prăjită De Pui.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea condimentată, piperul și cayenne într-un vas.
Bateți împreună laptele și ouăle într-un vas separat. Pentru a pâine carnea, mai întâi dragați în făină, apoi înmuiați rapid în amestecul de ouă, apoi puneți-o înapoi în făină pentru a acoperi pe ambele părți. Continuați până când toată carnea este pâine.
Încălziți uleiul de canola cu 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu spre mediu-mare. Fry friptură benzi 4 sau 5 la un moment dat, de cotitură la jumătatea distanței prin. Când se rumenesc, scoateți din tigaie pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Continuați până când toată carnea este gata. Acoperiți ușor cu folie pentru a păstra warm.To faceți sosul, turnați toată grăsimea din tigaie.
Adăugați 1/4 cană de grăsime înapoi, apoi presărați 2 până la 4 linguri din amestecul de făină (sau puteți folosi făină proaspătă.)
Bateți amestecul până devine o pastă (adăugați mai multă făină dacă aveți nevoie) și gătiți pasta la foc mediu-mic până când devine maro auriu intens.
Se toarnă lapte, amestecând constant. Lăsați sosul să se gătească și să se îngroașe, amestecând regulat și adăugând mai mult lapte dacă pare prea gros chiar de pe liliac. Condimentează sosul cu sare și piper.
Serviți degetele de friptură cu sos și o salată. Yum!
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Grgich Hills Estate Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.