Vanilie Bean Creme Brulee

Vanilie Bean Creme Brulee
Reteta vanilie Bean Creme Brulee este gata în aproximativ 29 de ore și 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 623 calorii. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, zahăr, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, și Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.
DificultateExpert
Gata În29 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista