Pappardelle de castane cu ciuperci Cremini, vin alb și Parmigiano-Reggiano

Pappardelle de castane cu ciuperci Cremini, vin alb și Parmigiano-Reggiano
Pappardelle de castane cu ciuperci Cremini, vin alb și Parmigiano-Reggiano durează aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 535 de calorii , 20 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,34 USD per porție. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați făină, eșalotă, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Cu un scor de lingură de 71% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata albă de iarnă cu Parmigiano-Reggiano învechit , Minestrone cu Parmigiano-Reggiano și Fettuccine cu spanac cu Parmigiano-Reggiano .

Instrucțiuni

1
Bateți făina, făina de castane și sarea într-un castron; se amestecă cu 3 linguri de ulei de măsline, ouă și gălbenușuri pentru a obține un aluat neted. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați într-un prosop de pânză și lăsați să se odihnească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
2 Linguri De Brânză Parmigiano-Reggiano Mărunțită, Sau După Gust2 Linguri De Brânză Parmigiano-Reggiano Mărunțită, Sau După Gust
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Rulați pastele în foi subțiri de 5 x 12 inci pe o suprafață de lucru cu făină; tăiați foi în panglici de 1 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Lasă pastele pappardelle să se usuce pe un prosop de bucătărie presărat cu făină în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați prazul, eșalota și usturoiul până când partea albă a prazului devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie separată la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile în ulei de măsline fierbinte până când lichidul se evaporă și ciupercile devin maro auriu, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Amestecați ciupercile în amestecul de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
7
Amestecați vinul alb în amestecul de ciuperci-praz și răzuiți și dizolvați bucățile rumenite de mâncare de pe fundul tigaii. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mic și fierbeți amestecul de ciuperci-praz până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți pastele pappardelle la fierbere până când sunt fragede și pastele plutesc în vârful apei, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Transferați pastele într-un bol de servire, amestecați ușor cu amestecul de ciuperci-praz și pătrunjel și acoperiți cu brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista