Pappardelle de castane cu ciuperci Cremini, vin alb și Parmigiano-Reggiano
Pappardelle de castane cu ciuperci Cremini, vin alb și Parmigiano-Reggiano durează aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 535 de calorii , 20 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,34 USD per porție. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați făină, eșalotă, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Cu un scor de lingură de 71% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata albă de iarnă cu Parmigiano-Reggiano învechit , Minestrone cu Parmigiano-Reggiano și Fettuccine cu spanac cu Parmigiano-Reggiano .
Instrucțiuni
Bateți făina, făina de castane și sarea într-un castron; se amestecă cu 3 linguri de ulei de măsline, ouă și gălbenușuri pentru a obține un aluat neted. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați într-un prosop de pânză și lăsați să se odihnească timp de 1 oră.
Rulați pastele în foi subțiri de 5 x 12 inci pe o suprafață de lucru cu făină; tăiați foi în panglici de 1 x 12 inci.
Lasă pastele pappardelle să se usuce pe un prosop de bucătărie presărat cu făină în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați prazul, eșalota și usturoiul până când partea albă a prazului devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie separată la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile în ulei de măsline fierbinte până când lichidul se evaporă și ciupercile devin maro auriu, 10 până la 15 minute.
Amestecați ciupercile în amestecul de praz.
Amestecați vinul alb în amestecul de ciuperci-praz și răzuiți și dizolvați bucățile rumenite de mâncare de pe fundul tigaii. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mic și fierbeți amestecul de ciuperci-praz până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți pastele pappardelle la fierbere până când sunt fragede și pastele plutesc în vârful apei, aproximativ 5 minute; scurgere.
Transferați pastele într-un bol de servire, amestecați ușor cu amestecul de ciuperci-praz și pătrunjel și acoperiți cu brânză Parmigiano-Reggiano.