Jurnal De Ciocolată Dulce

Jurnal De Ciocolată Dulce
Nevoie de o garnitură vegetariană? Jurnalul de ciocolată dulce ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână napolitane de vanilie, zahăr, cacao și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fancy Pants furnici pe un jurnal, Fursecuri cu ciocolată cu cartofi dulci: dulce pentru Halloween, și Înghețată de ciocolată cu sirop dulce Guinness și bucăți de ciocolată neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați zahărul și gălbenușul de ou într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare timp de 3 minute sau până când sunt groase și palide. Bateți în miere și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
MiereMiere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați cacao, 1/2 cană odată, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vinul, apa, coaja de portocală, dacă se dorește, și napolitane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
VinVin
3
Puneți amestecul pe o foaie de hârtie de ceară folosind o spatulă de cauciuc (amestecul va fi rigid). Folosind mâinile umede, formați amestecul într-un buștean de 6 inci. Înfășurați Jurnalul strâns cu folie de plastic; se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Tăiați jurnalul în felii groase de 1/2 inch.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista