Plăcintă cu bezea cu lămâie
Plăcintă cu bezea cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 8 porții cu 215 calorii , 6 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 56 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Dacă aveți crustă de pesmet, suc de lămâie, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 22% . Rețete similare includ plăcintă cu bezea cu lămâie, Povești de familie și tutorial pentru bezea , Plăcintă cu bezea cu lămâie, Povești pentru familie și tutorial pentru bezea și Meyer Lemon Bezea plăcintă cu crustă de biscuiți cu ghimbir și lămâie .
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați laptele, sucul de lămâie și coaja; se amestecă cu gălbenușurile de ou.
Se toarnă în crusta răcită.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Bate albusurile spuma cu crema de tartru pana la varfuri moi de la. Se bate treptat zahărul până se întărește.
Se întinde peste umplutură; sigilați la marginea crustei.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când bezeaua devine maro aurie.
Vin recomandat: Recolta Târzie Sauvignon Blanc, Vin De Gheață, Portul Alb
Plăcinta cu bezea cu lămâie funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc de recoltă târzie, vinul de gheață și port alb. Deoarece plăcinta cu bezea cu lămâie este destul de acidă, puteți merge cu oricare dintre aceste vinuri dulci. The Saddleback Cellars Nils Late Harvest Sauvignon Blanc cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Saddleback Cellars Nils Late Harvest Sauvignon Blanc
Desert la sticla, cu arome de para uscata, mar copt, smochine, condimentat cu nucsoara, cuisoare, ienibahar si vanilie. Greutate medie, strălucitoare și extraordinar de echilibrat - cu dulceața potrivită și o aciditate vie.