Sud-Vest Brânză Puff Carne De Vită Oală Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Southwest Cheese Puff Beef Pot Pie. Această rețetă face 8 porții cu 448 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, amidonul de porumb, semințele de chimen și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui Oală Plăcintă Buzunare, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți patiseria pe o placă ușor aromată. Dacă este necesar, rostogoliți sau tăiați produse de patiserie pentru a se potrivi perfect în partea superioară a unei caserole superficiale de 3 litri (9 pe 13 in.).
Transferați produsele de patiserie pe o foaie de copt antiaderentă de 12 pe 15 inci.
Tăiați patiseria în mai multe locuri pentru a realiza un model decorativ.
Ungeți ușor cu lapte și presărați uniform cu brânză. Acoperiți cu folie de plastic și înghețați.
Clătiți dovleceii și tăiați și aruncați capetele; tăiați în bucăți de 3/4 inci. Cojiți ceapa și tăiați-o în bucăți de 3/4 inci. Aruncați tulpinile de chili chipotle; dacă doriți pentru mai puțină căldură, îndepărtați și venele și semințele. Chop chilies.
Descoperiți patiseria și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați frecvent dovleceii, ceapa și chimenul în ulei de măsline până când legumele se rumenesc ușor, 7 până la 9 minute.
Adăugați roșii, inclusiv suc, și hominy; aduceți la fierbere.
Aruncați orice grăsime din friptura și sosul. Răzuiește șuvița din carne de vită și rezervă.
Tăiați carnea de vită în bucăți de 3/4 inci.
Adăugați carnea de vită și sosul în tigaie și amestecați; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea de vită este fierbinte, 7 până la 9 minute.
Adăugați ardei iute după gust. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 3 linguri de apă.
Se adaugă în tigaie și se amestecă până la fierbere.
Se toarnă amestecul fierbinte într-o caserolă superficială încălzită. Setați patiseria fierbinte pe umplutură. Folosiți o lingură mare pentru a sparge patiseria și scoateți porții.
Adăugați sare și piper după gust.