Prosecco și Risotto de ciuperci de stridii

Prosecco și Risotto de ciuperci de stridii
Nevoie de un curs principal fără gluten? Prosecco și Risotto de ciuperci de stridii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți orez risotto, ceapă, prosecco și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez risotto ai putea urma acest curs principal cu Bucătari îndrăzneți Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe fierte ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Încercați Risotto Cu Ciuperci De Stridii Și Creveți, Risotto cu stridii la grătar și ciuperci shiitake, și Risotto ai funghi (Risotto de ciuperci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-un vas mediu. Păstrați la foc mic, acoperit, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Încălziți uleiul de măsline și 2 lingurițe. unt la foc mediu într-un 8-qt cu fund greu. iarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, până devine translucid și începe să devină auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați orezul și sotati, amestecând constant, până când doar marginile boabelor arată translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Adăugați vin și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când vinul este complet absorbit de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați aproximativ 1/2 cană bulion fierbinte la orez și gătiți, amestecând constant, până când bulionul este complet absorbit de orez; reduceți focul la mediu-scăzut dacă amestecul începe să fiarbă. Continuați să adăugați bulion 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când fiecare adăugare este absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged la mușcătură (15 până la 30 de minute; veți avea bulion rămas). Păstrați orezul la foc mic constant. În timp ce orezul se gătește, topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Adăugați ciuperci de stridii și 1/4 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Scoateți orezul de pe foc și amestecați parmezanul, piperul, pătrunjelul, rămânând 1 linguriță. unt, Ciuperci sotate și sare după gust. Pentru un risotto mai slab, amestecați 1 până la 2 căni de bulion rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
9
Serviți imediat, cu mai mult parmezan pe lateral pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
10
* Pentru o rețetă, du-te la sunset.com/chickenbroth
1
Cremozitatea și masticabilitatea caracteristice ale Risotto provin din orezul în sine, iar orezul risotto nu este orez obișnuit. Conține două amidonuri diferite: un exterior de amilopectină, care se înmoaie mai repede-în special sub presiunea agitării constante-pentru a crea o senzație cremoasă în gură; și un interior de amiloză, care rămâne relativ ferm în timpul gătitului pentru a vă oferi acea mușcătură al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2
Arborio este cel mai amidon dintre cele trei tipuri populare de risotto și este cel mai predispus la obținerea de gumă pe măsură ce gătește; în interior, boabele tind să fie calcaroase și sfărâmicioase. Disponibil pe scară largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GummiesGummies
3
Preferatul nostru, Carnaroli are boabe mai lungi și înguste, care gătesc cel mai uniform și au cea mai bună texturăcremoasă fără a fi lipicioasă și un interior bun masticabil. Găsiți la Whole Foods Markets, A. G. Ferrari Foods (agferrari.com), și magazine alimentare gourmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarnaroliCarnaroli
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
4
Boabele Vialone Nano sunt mai mici, de formă ovală și produc un risotto delicat, cu aromă de nuci. Găsiți la A. G. Ferrari Foods (vezi mai sus) și magazine de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
5
Surpriză: orez Sushi. Brandul Nishiki cu cereale medii este cremos și chewy și seamănă atât de mult cu Arborio, încât jumătate din panoul nostru de degustare nu a putut face diferența. În plus, costă mai puțin decât orice orez risotto Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista