Compot de fructe de iarnă
Compot de fructe de iarnă este un sos care servește 10. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 158 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați concentrat de suc de portocale, nuci, caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Compotul de fructe de iarnă la cuptor , Compota de fructe și Compotul de fructe de iarnă – fără zahăr adăugat .
Instrucțiuni
Într-un 1-1/2-qt. aragaz lent, combina merisoarele, zaharul brun, concentratul de suc de portocale si otetul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 1-1/4 până la 1-3/4 ore sau până când merisoarele apar și amestecul se îngroașă.
Opriți căldura; se amestecă caisele, stafidele și nucile. Se răcește la temperatura camerei. Pune resturile la frigider.