Compot de fructe de iarnă

Compot de fructe de iarnă
Compot de fructe de iarnă este un sos care servește 10. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 158 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați concentrat de suc de portocale, nuci, caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Compotul de fructe de iarnă la cuptor , Compota de fructe și Compotul de fructe de iarnă – fără zahăr adăugat .

Instrucțiuni

1
Într-un 1-1/2-qt. aragaz lent, combina merisoarele, zaharul brun, concentratul de suc de portocale si otetul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 1-1/4 până la 1-3/4 ore sau până când merisoarele apar și amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Vinete, Decojite și Tăiate Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)Vinete, Decojite și Tăiate Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
1 Kg Pastramă Delicată Feliată1 Kg Pastramă Delicată Feliată
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Opriți căldura; se amestecă caisele, stafidele și nucile. Se răcește la temperatura camerei. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSos
OcaziiIarnă
Revista