Ciocolata-Alune De Padure Suc De Fructe De Padure
Ciocolata-alune souffl Circulara Cr Rumpepes ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colectia de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de alune, lichior cu aromă de alune, cum ar fi frangelico, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Sufleu De Ciocolată Cu Alune, Clătite Cu Alune De Căpșuni, și Reteta Escoffier ' s Hazelnut souffl pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, coaceți nucile într-o tigaie lată de 8 sau 9 inci până se rumenesc ușor sub piele, aproximativ 15 minute.
Se toarnă pe un prosop; îndoiți prosopul pentru a închide nucile și frecați pachetul între mâini pentru a îndepărta cât mai multă piele maro de nuci.
Lasă să se răcească. Ridicați piulițele de la prosop, lăsând piei în urmă. Rotiți nucile într-un robot de bucătărie sau blender cu lichior până se formează o pastă netedă; răzuiți părțile recipientului după cum este necesar.
Într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, amestecați frisca până la fierbere.
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată și amestecați până când sosul este neted. Măsurați 1/4 cană de sos de ciocolată într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; pus deoparte pentru garnitură.
Adăugați pasta de lichior de alune în sosul de ciocolată în tigaie, cuibăriți în apă cu gheață și amestecați până se amestecă bine. Se amestecă adesea până când amestecul se răcește la temperatura camerei, 3 până la 4 minute.
Într-un castron adânc cu mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până când formează o spumă groasă. Continuați să bateți, adăugând treptat zahăr granulat și până când albii dețin vârfuri distincte.
Se amestecă aproximativ 1/4 din albușurile bătute în amestecul de ciocolată-alune. Răsturnați amestecul de ciocolată-alune în castron cu albușurile rămase și pliați ușor până se omogenizează.
Așezați CRPE pe un blat, cu laturile palide în sus și ușor depărtate. Movilă porțiuni egale de amestec de ciocolată-alune în centrul crpes și pliați rapid toate părțile crpe peste umplutură pentru a închide, făcând pachete de 3 până la 3 1/2 inci pătrate.
Așezați pachetele cu cusătura în jos.
Unt 6 ramekins de mică adâncime (5-la 6-in.- runde largi sau 4-cu 6-in. ovale) și așezați 1 crpe umplut, cusătură în jos, în fiecare fel de mâncare. Sau aranjați CRPE - urile ușor depărtate într - o tigaie unsă cu unt de 10 pe 15 inci.
Coaceți în cuptorul obișnuit 400 sau cuptorul cu convecție 375 până când centrele abia se mișcă când sunt atinse ușor, 10 până la 15 minute. Dacă sosul de ciocolată rezervat în castron s-a solidificat, încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) timp de aproximativ 1/2 minut, amestecând o dată sau de două ori.
Serviți desertul în ramekins sau folosiți o spatulă largă pentru a transfera pe farfurii. Cerneti zaharul pudra peste CRPE. Se acoperă cu înghețată și sos de ciocolată.