Ciocolata-Alune De Padure Suc De Fructe De Padure

Ciocolata-Alune De Padure Suc De Fructe De Padure
Ciocolata-alune souffl Circulara Cr Rumpepes ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colectia de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de alune, lichior cu aromă de alune, cum ar fi frangelico, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Sufleu De Ciocolată Cu Alune, Clătite Cu Alune De Căpșuni, și Reteta Escoffier ' s Hazelnut souffl pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, coaceți nucile într-o tigaie lată de 8 sau 9 inci până se rumenesc ușor sub piele, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se toarnă pe un prosop; îndoiți prosopul pentru a închide nucile și frecați pachetul între mâini pentru a îndepărta cât mai multă piele maro de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Lasă să se răcească. Ridicați piulițele de la prosop, lăsând piei în urmă. Rotiți nucile într-un robot de bucătărie sau blender cu lichior până se formează o pastă netedă; răzuiți părțile recipientului după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, amestecați frisca până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată și amestecați până când sosul este neted. Măsurați 1/4 cană de sos de ciocolată într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; pus deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați pasta de lichior de alune în sosul de ciocolată în tigaie, cuibăriți în apă cu gheață și amestecați până se amestecă bine. Se amestecă adesea până când amestecul se răcește la temperatura camerei, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
AluneAlune
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Într-un castron adânc cu mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până când formează o spumă groasă. Continuați să bateți, adăugând treptat zahăr granulat și până când albii dețin vârfuri distincte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Se amestecă aproximativ 1/4 din albușurile bătute în amestecul de ciocolată-alune. Răsturnați amestecul de ciocolată-alune în castron cu albușurile rămase și pliați ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Așezați CRPE pe un blat, cu laturile palide în sus și ușor depărtate. Movilă porțiuni egale de amestec de ciocolată-alune în centrul crpes și pliați rapid toate părțile crpe peste umplutură pentru a închide, făcând pachete de 3 până la 3 1/2 inci pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
AluneAlune
10
Așezați pachetele cu cusătura în jos.
11
Unt 6 ramekins de mică adâncime (5-la 6-in.- runde largi sau 4-cu 6-in. ovale) și așezați 1 crpe umplut, cusătură în jos, în fiecare fel de mâncare. Sau aranjați CRPE - urile ușor depărtate într - o tigaie unsă cu unt de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
12
Coaceți în cuptorul obișnuit 400 sau cuptorul cu convecție 375 până când centrele abia se mișcă când sunt atinse ușor, 10 până la 15 minute. Dacă sosul de ciocolată rezervat în castron s-a solidificat, încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) timp de aproximativ 1/2 minut, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
13
Serviți desertul în ramekins sau folosiți o spatulă largă pentru a transfera pe farfurii. Cerneti zaharul pudra peste CRPE. Se acoperă cu înghețată și sos de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista