Cina în seara asta: tăiței reci de susan cu Kimchi
Reteta cina in seara asta: fidea rece de susan cu Kimchi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 57 calorii. Pentru $1.24 pe portie, veți obține o garnitură care servește 2. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați somen, sare, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina În Seara Asta: Tăiței Reci De Susan, Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), și Cina În Seara Asta: Kimchi Quesadillas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert și fierbeți tăiței conform instrucțiunilor pachetului, 7 minute în cazul meu.
Scurgeți tăiței fierți și rulați sub apă rece până se răcește.
Între timp, tocați kimchi-ul și combinați-l într-un castron cu zahărul, oțetul și sucul de kimchi.
Adăugați tăiței fierți și uleiul de susan și aruncați pentru a combina.
Condimentați după gust cu sare (kimchi este deja destul de sărat) și acoperiți cu scallions.