Cidru De Mere Cu Unt Fierbinte
Cidrul de mere cu unt fierbinte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 183 calorii, 0g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, unt, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 10%. Încercați Cidru De Mere Cu Unt Fierbinte Cu Rom, Cidru De Mere Cu Unt Fierbinte, și Cocktail-Uri Cu Rom Cu Unt De Cidru De Mere Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent la foc mic, gătiți cidru de mere cu sirop de arțar timp de 20 de minute sau până la abur fierbinte.
Într-un castron mic, combinați untul, nucșoara și ienibaharul.
Se toarnă cidru în cani și se acoperă cu o linguriță de unt de condimente.