Chutney de roșii afine

Chutney de roșii afine
Cranberry Tomato Chutney este un condiment care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 125 de calorii. Pentru 53 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și luați conserve de roșii, merișoare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ingredienta secretă (merișor): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, chutney de roșii cu ceapă, cum se face chutney de roșii cu ceapă și Chutney de afine.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când merisoarele și stafidele sunt fragede, amestecând din când în când. Misto. Se acopera si se da la frigider 2-3 zile inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutii De Amestec De Brioșe Cu Afine (recomandat: Krusteaz)Cutii De Amestec De Brioșe Cu Afine (recomandat: Krusteaz)
Ambalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă DulceAmbalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista