Cartofi prăjiți spanioli cu sos de roșii (Patatas Bravas)

Cartofi prăjiți spanioli cu sos de roșii (Patatas Bravas)
Cartofii prăjiți spanioli cu sos de roșii (Patatas Bravas) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru $1.63 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 405 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. 703 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de cartofi Yukon gold, tabasco, pește și fructe de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Patatas Bravas-cartofi pentru stilul curajos, spaniol!, Cartofi la grătar cu roșii picante Aioli (Patatas bravas), și Patatas Bravas cartofi prăjiți cu roșii prăjite Aioli.

Instrucțiuni

1
1 prăjiți cartofii: Preîncălziți cuptorul la 375 km F. aruncați cartofii cu 3 linguri de ulei de măsline și sare bine. Aranjați într-un singur strat într-o tigaie cu caserolă sau o tavă de copt cu margini și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
2 cepe și usturoi saut și usturoi: în timp ce cartofii se prăjesc, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală medie setată la foc mediu-mare. Sotati ceapa tocata, amestecand ocazional, timp de 4-5 minute, sau pana cand incep sa se rumeneasca pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați usturoiul și saut-ul încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1
Adăugați vinul alb în tigaie și dați focul la mare. Se fierbe la fierbere mare până când vinul se reduce la jumătate, apoi se adaugă pasta de roșii și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați roșiile zdrobite, sosul Tabasco, sarea, zahărul și boia afumată. Se amestecă bine și se reduce focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Sos TabascoSos Tabasco
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Lăsați sosul să se gătească încet în timp ce cartofii se prăjesc. Dacă doriți, puteți folosi un blender sau un blender de imersie pentru a purifica sosul până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
4 aruncați cartofii cu sos, continuați să prăjiți: când cartofii s-au rumenit bine, aruncați cu sosul de roșii și reveniți în tigaia cu caserole. Continuați să prăjiți până când sosul de roșii se usucă puțin pe cartofi și se caramelizează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Se servește cu sosul de roșii rămas ca aperitiv sau garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Torres Sangre De Toro Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista