Cannelloni de pui afumat

Cannelloni de pui afumat
Cannelloni cu pui afumat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 763 de calorii, 41 g de proteine și 47 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,77 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore. Această rețetă de la Foodnetwork necesită brânză ricotta cu lapte, nucșoară măcinată, ou și boia de ardei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 49%. Acest scor este solid. Cannelloni de pui, Cannelloni de pui și broccoli și Cannelloni de pui cu sos de ardei gras roșu prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Echipament special: 2 căni de așchii de măr, înmuiate în apă peste noapte
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Zaturi De Nucsoara Proaspata3 Zaturi De Nucsoara Proaspata
Macina Nucsoara ProaspataMacina Nucsoara Proaspata
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pesmet Panko Măcinat GrosierPesmet Panko Măcinat Grosier
3
Pentru pui: Folosind foarfece de bucătărie, îndepărtați coloana vertebrală a puiului și lăsați-l deoparte la frigider pentru o altă utilizare (cum ar fi Smoked Chicken Minestrone).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pesmet Panko Măcinat Grosier1/4 Cană Pesmet Panko Măcinat Grosier
Pesmet Panko Măcinat GrosierPesmet Panko Măcinat Grosier
4
Tăiați puiul în jumătate, drept prin stern. Separând puiul în două bucăți, se va asigura că puiul este afumat mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
5
Se presară bucățile de pui cu sare, piper, usturoiul granulat și boia de ardei afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Ardei Rosu Prajit Tocat, Scurs12 Uncii De Ardei Rosu Prajit Tocat, Scurs
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Coji Cannelloni Cutie (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 MinuteCoji Cannelloni Cutie (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ 2 Cesti)1 1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ 2 Cesti)
6
Puneți 1 tigaie adâncă de aluminiu peste plita. Tapetați cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
7
Adăugați așchiile de lemn înmuiate într-o bucată mare de folie și apoi pliați părțile laterale pentru a face o pungă. Faceți găuri în partea de sus a pungii, așezați-l direct peste un arzător cu gaz și porniți-l la maxim. Lăsați timp de 2 până la 3 minute, urmărind cu atenție. Odată ce începe să fumeze, folosind un clește, transferați punga pe fundul tigaii căptușite. Așezați un grătar peste chipsuri în tava de prăjire căptușită și poziționați-l astfel încât așchiile de lemn să fie direct peste arzător și să continue să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8
Puneți bucățile de pui cu osul în jos pe grătar. Acoperiți strâns cu folie de aluminiu pentru a etanșa fumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Puneți tava în cuptor și fumați până când temperatura internă atinge 165 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
10
Scoateți și răciți. Tocați pieptul de pui afumat și puneți deoparte 1 1/2 căni pentru cannelloni (rezervați restul pentru o altă utilizare). Creșteți cuptorul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui AfumatPiept De Pui Afumat
CannelloniCannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
11
În timp ce puiul fumează, faceți sosul cremos de ardei roșu prăjit: Aduceți uleiul la foc mediu într-o cratiță mare. Transpirați ceapa până devine translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Adăugați usturoiul și transpirați până devine parfumat, aproximativ un minut. Se amestecă ardeii și roșiile. Se fierbe timp de 5 minute. Lucrand in cate 2 cani, proceseaza sosul la mare putere intr-un blender pana se omogenizeaza. Reveniți sosul în oală, reduceți focul la mic și adăugați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Se ia de pe foc si se adauga sucul de lamaie. Asezonați cu sare și piper. Dacă se prepară înainte, se răcește înainte de a da la frigider până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
14
Pentru cannelloni: Într-un castron mediu, combinați ricotta, cremă de brânză, 1 cană de parmezan, oul și nucșoara cu o lingură de lemn. Încorporați puiul tocat rezervat, spanacul, roșiile și puțină sare și piper. Turnați umplutura într-o pungă de patiserie medie prevăzută cu un vârf mare deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
CannelloniCannelloni
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Prin TortPrin Tort
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
15
Întindeți 1/2 cană de sos cremos de ardei roșu prăjit uniform pe fundul unui vas gratinat de 9 pe 13 inci. Introduceți aproximativ 2 1/2 linguri de umplutură în cojile de cannelloni și puneți-le în vasul de gratinat. Turnați sosul rămas peste cannelloni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
CannelloniCannelloni
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
16
Se presară panko și restul de parmezan. Acoperiți și coaceți până când umplutura este gătită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
17
Coaceți neacoperit până când blatul devine auriu și clocotește, încă 5 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
18
Scoateți și răciți pe un suport de odihnă.
19
Se ornează cu parmezan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
DificultateExpert
Gata În15 hrs
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista